1. Waar worden de shoots gehouden?
Dit is afhankelijk van de wens van de klant. Ik stel altijd voor om een kijkje te nemen in de portfolio om te zien wat er mogelijk is en wat er gewenst wordt qua setting.
Studiofotografie doe ik niet, maar ik werk steeds met natuurlijk licht. Dit betekent dat ik wel tot bij jullie thuis kan komen, maar dus geen extra belichting meeneem.
2. Hoe kan ik een fotosessie boeken?
U stuurt mij een berichtje via mijn Facebookpagina, of via mijn email waar verdere communicatie zal verlopen. Graag had ik ook geweten wat het karakter van uw hond(en) is(zijn). Een datum wordt dan in onderling overleg overeengekomen.
3. Wat als het regent op de dag van de photoshoot?
Ik houd telkens nauwkeurig verschillende websites in de gaten en houd jullie op de hoogte de week voor de geplande photoshoot. Indien deze verzet dient te worden, wordt in samenspraak een nieuwe datum gepland.
4. Kan ik meer dan 2 honden op de foto laten plaatsen?
Uiteraard is dit mogelijk. Er wordt dan een meerprijs aangerekend van 25€/hond. Het is niet mogelijk om verschillende honden van verschillende familie/gezinnen/vrienden te gaan combineren. Indien dit gewenst is, wordt een aparte boeking aangerekend.

5. Hoe lang duurt het vooraleer ik mijn foto's kan verwachten?
Ongeveer 1 week na de shoot kunt u de online gallerij verwachten via een link. Daar dient u met uw emailadres in te loggen en kiest u de gewenste foto's uit. Daarna bewerk ik deze volgens mijn eigen stijl. De nabewerking kan enige tijd in beslag nemen en de huidige wachttijd bedraagt meestal een 4-tal weken. Indien er iets tussenkomt (ziekte, ongeval, ...) worden de klanten telkens op de hoogte gebracht. Ik verstuur na de shoot telkens een eigen uitgekozen foto zodat de klant een idee heeft van de toegepaste bewerking.
Er is geen mogelijkheid om de foto's onbewerkt te ontvangen.
6. Kan ik een cadeaubon bekomen?
Ja, deze kan gekozen worden naar prijs toe, maar indien de gekozen prijs verschilt van de waarde van een normale photoshoot dan wordt dit in rekening gebracht. Concreet betekent dit dat de klant de keuze krijgt om de cadeaubon als korting te krijgen, waardoor er nog een restbedrag dient te verrekend worden. 
OF de duur van de photoshoot, alsook het aantal foto's wordt aangepast.
Cadeaubonnen dienen tijdig aangevraagd te worden gezien deze met de post verstuurd worden.

Een cadeaubon staat telkens op naam en kunnen dus niet doorgegeven worden aan derden. Deze zijn steeds een jaar geldig. Tevens zijn deze cadeaubonnen niet inruilbaar tegen geld.

7. Kan ik foto's laten afdrukken bij jou?
Het is mogelijk om foto's te laten afdrukken bij mij, maar dan wordt een meerprijs gevraagd voor het afdrukken van de foto's. Ik werk steeds met een betrouwbare drukker, die volgens mij prijs/kwaliteit de beste keuze is. Nadien kom ik het afgewerkte product tot bij u thuis brengen.Back to Top