Hoe, wie, wat, waar?
Ik ben een 32-jarige kinesitherapeute van hoofdberoep, wonende in Zelzate. 
Van kinds af aan werd mijn wereld in beslag genomen door dieren. De interesse voor fotografie is pas op latere leeftijd begonnen toen ik voor het eerst de dia's van mijn nonkels ontdekte. De combinatie is geboren toen ik mijn eerste hond ging ophalen en ik gewoon elk moment wou blijven herinneren. Uit dat moment is All Nature Photography ontstaan.

Herinneringen zijn momenten die ons het meest dierbaar zijn. We koesteren ze in onze geheugens, maar vaak merken we na enige tijd dat ze onderhevig zijn aan veranderingen in de kleinste details. Foto's helpen ons daarbij om toch dat ene moment haarfijn te herinneren. 

Ik probeer het karakter van het huisdier, zoals de eigenaren hem/haar beschrijven, vast te leggen op de foto. Maar vooral ook de impressie die ik van hen krijg bij het eerste moment. Neem gerust een kijkje in mijn werk om een indruk te krijgen van wat ik op plaat kan vastleggen.
Indien je eerder interesse hebt in een familieshoot, kan dit ook worden verkregen. Ik vertrek vanuit een zo natuurlijk mogelijk beeld, zonder te strakke houdingen te willen vastleggen bij de modellen. Graag laat ik de mens in hun natuurlijke omgeving hunzelf zijn waar ik dan die momenten op plaat vastleg.

Indien u interesse heeft in een photoshoot, kunt u mij altijd vrijblijvend contacteren via 'contact'.